Nieuwe vragen types bij Microsoft examens


Ready?

Is jouw doel ook het behalen van je MCSA of MCSE certificering? Wil je aantonen dat je kennis bezit over een Microsoft platform? Of het nu Server 2012, Sharepoint, Exchange of SQL is, je moet een examen afleggen om je certificering te behalen.

Wat kun je verwachten? Hoe zien de vragen er uit?
Laat je niet verrassen, de verschillende soorten vragen die je kunt krijgen zijn bekend.
Heb je al een of meerdere Microsoft examens gedaan dan is het ook oppassen, er zijn enkele nieuwe vragentypes.

Repeated Answer

Dit is een groot aantal antwoorden dat steeds opnieuw gebruikt wordt. Dus je krijgt een aantal vragen met steeds dezelfde lijst antwoorden. Laat je niet in verwarring brengen. De video met een voorbeeld staat hier

Best Answer

Let op, meerdere antwoorden zijn goed. Lees dus eerst alle antwoorden en kies vervolgens de beste. Als je niet goed leest loop je het risico het eerste goede antwoord te kiezen. Dit hoeft niet het beste antwoord te zijn. De video met een voorbeeld staat hier.

Short Answer Code

Dit is de grootste vernieuwing. Niet alleen in de examens voor developers maar ook voor ITpro examens. Het zou mij niets verbazen als we in de nabije toekomst op deze manier Powershell kennis gaan testen. Het idee is simpel, typ de juiste code. De beschikbare commando’s staan onder de KeyWords knop en er is ook een Check Syntax knop om de spelfoutjes op te sporen. Kijk vooral eens naar de video.

Case Studies

Deze kennen we al, meerdere vragen over een case. De casebeschrijving staat op verschillende tabbladen. Lees ze eerst goed door en maak eventueel korte aantekeningen welke info op welk tabblad staat. Zo kun je tijdens het beantwoorden van de vragen sneller terugzoeken. De video met een voorbeeld staat hier.

En de rest….

De overige reeds bestaande vraagtypes vind je hier

Advertenties